مطالعه عوامل موثر بر نهادینه سازی فرهنگ ورزش در دانش آموزان - صفری, امید; صفری, غلامرضا (مجله سلامت و ورزش: رویکردهای نوین (سورن), 2024)
پژوهش حاضر با هدف مطالعه عوامل موثر بر نهادینه سازی فرهنگ ورزش در دانش آموزان از دیدگاه معلمان تربیت بدنی استان فارس اجرا شده است روش اجرای این تحقیق توصیفی پیمایشی می باشد جامعه آماری حدود 480 نفر کلیه فرهنگیان تربیت بدنی استان می باشد و نمونه آماری تعداد 200 نفر از معلمان تربیت بدنی استان فارس احمد در نظر گرفته شد. بر اساس نتايج حاصله از آزمون ضريب همبستگي پيرسون بین عوامل، خانوادگی، اجتماعی و فرهنگی بر نهادینه سازی فرهنگ ورزش در دانش آموزان رابطه معنادار وجود دارد زيرا سطح معناداري 03% می باشد. که فرضیه با 97% اطمینان مورد تایید است. همچنین فعاليت هاي خانواده و گروه هاي همسالان بر نهادینه سازی فرهنگ ورزش در دانش آموزان از دیدگاه معلمان استان فارستاثیر دارد. فعاليت نهادهاي دولتي (سازمان هاي ورزشي، مدرسه و رسانه) بر نهادینه سازی فرهنگ ورزش در دانش آموزان از دیدگاه معلمان استان فارس تاثیر دارد. فعاليت هاي مشترك بخش دولتي و خصوصي بر نهادینه سازی فرهنگ ورزش در دانش آموزان از دیدگاه معلمان استان فارس تاثیر دارد. فعاليت هاي تسهيل كننده بر نهادینه سازی فرهنگ ورزش در دانش آموزان استان فارس تاثیر مثبت و معنادار دارد.